Skip to main content

Læs alle anmeldelser her

Bedre selvværd og mindre angst

Da jeg startede ved Paul-Erik, var jeg massivt angstpræget og havde allerede gået i behandling for generaliseret angst i mange år uden et tilfredsstillende resultat, men det ændrede sig her. Blandt andet var jeg virkelig bange for at køre bil – men allerede efter et par gange med samtaler, øvelser og ‘hands on’ blev angsten hurtigt mindsket. Derudover arbejder Paul-Erik med det hele menneske, hvilket for mig viste sig, at være vejen til et meningsfuldt liv med et godt selvværd og en minimal angst. Jeg vil anbefale PE på det varmeste – han kan noget, som andre ikke kan

Kristine
Angst/ skolevægring

Min søn på 11 år har gennem hele sit liv været udfordret af angst og her i 5 kl. blev det til en fuld skoleværging, der ikke blev bedre i hverken metakognitivt forløb eller i cool kids forløb. Vi besluttede os heldigvis for at starte forløb hos Poul Erik og det har virkelig rykket. Han har fået mod på skolen og kan f.ex for første gang i sit liv falde i søvn selv. Jeg kan varmt anbefale forældre til børn med angstproblematikker og alle andre at søge hjælp hos Poul Erik. Det er ganske enkelt livsforandrende. Poul Erik fik hurtigt skabt en relation til min søn han følte sig tryg i, og sessionerne har været effektive og letforståelige for ham.

Birgitte
Jeg havde vaner og mønstre..

Jeg havde vaner og mønstre, der gjorde at jeg havde svært ved at elske mig selv. Det gjorde at jeg ikke kunne sætte grænser og lytte til min krop når den sagde fra. Det gjorde ondt, men der var en tilfredstillelse ved smerten, den var blevet min ven. PE gav mig redskaber til at hjælpe mig med give slip på min fortid, sige fra og konfrontere dem som havde såret mig. Nu er jeg bedre til at se og høre min krop, reagere og tage beslutninger der er sunde og gode for mig. Jeg vil sige at jeg er blevet et mere rationelt tænkende menneske og blevet bedre til at passe på mig selv.

Anna L.
Anbefaling

Kan kun give Paul Erik vores varmeste og bedste anbefalinger Maveproblemer og angstanfald har igennem de sidste 4-5 år styret vores søns liv. Efter diverse undersøgelser samt samtaler med psykologer var vi ved at opgive håbet – ingen og intet kunne tilsyneladende hjælpe Ved et lykketræf fik vi kontakt til Paul Erik, som hurtigt fik etableret et tillidsforhold med vores søn. Efter 3 mdr. behandling i efteråret har vi i dag en fuldstændig forandret ung mand på 17 år – Glad og velfungerende . Han har igen mod på at være sammen med venner og familie

Jette Sørensen
Anbefaling af chok traume specialist

Kan kun give Paul-Erik vore bedste anbefalinger. Ikke nok med at han har en rolig og professionel fremtræden, han er grundig, ærlig og meget indlevende og empatisk.

Skriv en anmeldelse