Skip to main content

PTSD

CHOKTRAUME & POST-TRAUMATISK STRESS SYNDROM (PTSD)

Når jeg arbejder med choktraume og PTSD engagerer kroppen sig i en direkte og fysisk måde. Målet med terapien er ikke blot at arbejde med traumets oprindelse og virkninger, men også at hjælpe klienten med udviklingen af nye kognitive, psykosociale og fysiske ressourcer der tillader bedre mulighed for fremtidig færden.

Vores perspektiv ligger i mellem forbindelse, traume og udviklingsarbejde.

Klienten vil være i stand til at fastholde fokus og kontakt til andre, samtidigt med at kunne rumme traumet og dets høje energiniveau.

De centrale Bodynamic begreber: Samhørighed og Værdighed er også helt grundlæggende i arbejdet med choktraumer. Vores perspektiv ligger i mellem forbindelse, traume og udviklingsarbejde.

Mange års erfaring fra arbejde med individuelle traumer, samt traumer fra større krisesituationer (inklusive adskillige krigzoner), faglig sparring og kontinuerlig opgradering og forbedring af metodologien internt i Bodynamics team, har hjulpet os med at danne en multi-facceteret indgang til behandling af Choktraumer og PTSD, hvilket inkluderer adskillige terapeutiske aspekter og målsætninger.